[:es]La Fundación Vida Silvestre Mediterránea (FVSM) ha celebrado hoy, primer sábado de mes, el ‘Día de Puertas Abiertas‘ en la finca de Son Pons, en Campanet, en el que muestra sus instalaciones (entre las 10 y las 14 horas) para acercarse a la ciudadanía, en especial a la población local, y difundir su trabajo y proyectos. Los visitantes podrán visionar una proyección sobre la conservación del buitre negro en Mallorca, entrar en el observatorio de buitres para poder ver de cerca estas aves y ver la exposición que hay en el centro sobre la biodiversidad balear.
La FVSM y la BVCF (Fundació Voltor Negre) consideran necesaria la difusión de los problemas y amenazas medioambientales existentes en esta tierra entre la población local para, de este modo, conseguir una mayor implicación. Con el ‘Día de Puertas Abiertas‘ se pretende fomentar el conocimiento del patrimonio natural de la Serra, en especial del buitre negro, generar una reflexión sobre la relación con la naturaleza, facilitar herramientas de compromiso para la colaboración activa en la resolución de problemas ambientales y conseguir una mayor valoración de los profesionales que trabajan en el ámbito de la conservación.
La FVSM realiza el ‘Día de Puertas Abiertas‘ el primer sábado de cada mes y los lunes y viernes, semanalmente, que son días con mayor afluencia de turistas.[:ca]La Fundació Vida Silvestre Mediterrània (FVSM) ha celebrat avui, primer dissabte de mes, el ‘Dia de Portes Obertes’ a la finca de Son Pons, a Campanet, en el qual mostra les seves instal·lacions (entre les 10 i les 14 hores) per acostar-se a la ciutadania, especialment a la població local, i difondre el seu treball i projectes. Els visitants podran visionar una projecció sobre la conservació del voltor negre a Mallorca, entrar a l’observatori de voltors per poder veure de prop aquestes aus i veure l’exposició que hi ha al centre sobre la biodiversitat balear.
La FVSM i la BVCF (Fundació Voltor Negre) consideren necessària la difusió dels problemes i amenaces mediambientals existents en aquesta terra entre la població local per, d’aquesta manera, aconseguir una major implicació. Amb el ‘Dia de Portes Obertes’ es pretén fomentar el coneixement del patrimoni natural de la Serra, especialment del voltor negre, generar una reflexió sobre la relació amb la natura, facilitar eines de compromís per a la col·laboració activa en la resolució de problemes ambientals i aconseguir una major valoració dels professionals que treballen en l’àmbit de la conservació.
La FVSM realitza el ‘Dia de Portes Obertes’ el primer dissabte de cada mes i els dilluns i divendres, setmanalment, que són dies amb més afluència de turistes.[:]