LA FUNDACIÓ
diciembre 29, 2014
Compartir noticia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

w140613032

QUI SOM: La Fundació Vida Silvestre de la Mediterrània (FVSM) es va crear al 2002 a Mallorca, amb l’objectiu de contribuir a la conservació de la biodiversitat a Balears i a la resta del Mediterrani. La Fundació està formada per persones de diferents països i professions, configurant un grup multidisciplinar i motivat.

QUE FEIM: La FVSM fa feina en la recuperació de la biodiversitat i les tradicions rurals, educació ambiental, foment del voluntariat, desenvolupament rural, ecoturisme responsable i en la Custòdia del Territori. La FVSM col·labora estretament amb la Black Vulture Conservation Foundation (BVCF) en la conservació del Voltor Negre a Mallorca, darrera població insular d’aquesta espècie al món. La FVSM cuida i desenvolupa les seves activitats científiques, conservacionistes i educatives a la Finca de Son Pons, Campanet, una extensió boscosa de 18ha de gran valor natural, on es troben voltors destinats a educació ambiental i que és visitada per escoles, famílies i turistes. Des de 2012, la FVSM concentra també les seves activitats a la finca de muntanya de Ariant.

Newsletter

Responsable

FUNDACION VIDA SILVESTRE MEDITERRANEA

Finalidad

Gestión de la suscripción a la newsletter, para realizar los envíos correspondientes.

Derechos

Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.

Información adicional

Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web, apartado Política de Privacidad